Izpostavljamo:

V torek, 26.3., se bosta izvedli tako Samopomočna skupina za starše kot Skupina Vox Alia.

2.) V sredo, 27.3., se bo v popoldanskem času (med 17.00 in 19.00) izvedla, v znak materinskega dneva, ki je dva dni prej, 25.3., delavnica zdravih slaščic za mame. Slaščice bodo brez jajc, moke, sladkorja in mlečnih izdelkov. Zato mame, vljudno vabljene! Skupaj bomo pekli, se družili in se nazadnje tudi sladkali. Prijave obvezne!

3.) V četrtek, 28.3.,
se bodo popoldne (med 17.30 in 18.30) odvijale aktivnosti s psičko
Bello, ki se je v našem Društvu že predstavila v začetku tega meseca.
Psička Bella je terapevtski pes (mešančka med zlatim prinašalcem in
labradorcem), ki prihaja iz Društva Tačke Pomagačke. Prijave obvezne!

Urnik 25.03. – 29.03.

Urnik 18. 03. – 22.03.

Izpostavljamo

v petek, 16.03, gremo ob 10h na Veliko razstavo mediteranskih mačk na Gospodarsko razstavišče

Urnik 11.03. – 16.03.

Izpostavljamo:

V četrtek, 07.02., bo v popoldanskem času predstavitev terapevtskega psa iz Društva Tačke Pomagačke. Več društvu si lahko preberete tukaj
Prijave na dogodek so obvezne
!

Urnik 04.03. – 08.03.

Zasveti v modrem

Zveza NVO za avtizem Slovenije vas tudi letos vljudno vabi, da ob svetovnem dnevu zavedanja o avtizmu, in sicer 2. aprila, tudi v vaši občini modro osvetlite eno ali več pomembnejših stavb v mestu, v znamenje spodbujanja zavedanja o avtizmu ter ozaveščanju družbe o razumevanju oseb z avtizmom in varovanju njihovih človekovih pravic.

Akcija “Zasveti v modrem” je bila že v preteklosti precej dobro sprejeta zato upamo da se nam letos pridruži še več občin. Več o tem si lahko preberete v dopisu Zveze, ki vam je na voljo tukaj ,  lahko pa ga tudi prenesete s klikom na gumb spodaj.

Dopis Zasveti V Modrem - Poziv občinam (146.2 KiB, 6 downloads)

Izpostavljamo:

V ponedeljek, 25.02., skupini za mladostnike odpade zaradi šolskih počitnic. Kljub temu se bodo v tem času izvajale aktivnosti. Izvedla se bo delavnica barvanja izdelkov iz gipsa in barvanje pobarvank za odrasle.

V primeru, da vam kaj ni povsem jasno, prosimo, pišite na e-naslov info.drustvoaspi@gmail.com

Urnik 23.02. – 01.03.